095/570-8854 info@lenko-dizajn.hr

Zaštita osobnih podataka

– Nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke ni na koji način.
– Nikad nećemo prosljeđivati vaš kontakt i osobne podatke trećoj strani, osim ako to zakon ne nalaže.
– Nikada vam nećemo slati poruke e-pošte za koje se niste prijavili.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju: vaše ime, prezime, elektronska ili fizička adresa. Naša internetska stranica ne prikuplja vaše osobne podatke osim kada nam vi to omogućite, odnosno slanju upita .

Svi vaši podaci se čuvaju tijekom naše poslovne suradnje, odnosno potencijalne poslovne suradnje.

Korištenje osobnih podataka u svrhu oglašavanja

Ukoliko ste izričito pristali na korištenje vaših osobnih podataka u svrhu oglašavanja i u marketinške svrhe, pohraniti ćemo i koristiti vaše podatke u te svrhe, npr. za slanje novosti, promocija, obavijesti o ažuriranjima itd. Koristiti ćemo informacije koje ste nam dali kako bismo poboljšali učinkovitost naših usluga oglašavanja i marketinških usluga.

Povlačenje suglasnosti

Možete povući suglasnost za nastavak korištenja vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično. Kada primimo vaše povlačenje suglasnosti, izbrisati ćemo vaše podatke u roku od 30 dana. Pošaljite svoju suglasnost za povlačenje na jedan od sljedećih načina:

E-mail: info@lenko-dizajn.hr

Pravo na informacije o pohranjivanju vaših podataka

Na vaš zahtjev, koji ste nam dali na gore navedene adrese, obavijestiti ćemo vas o tome koje od vaših osobnih podataka držimo i u koje svrhe.

Linkovi na druge web stranice

Naša internetska stranica može sadržavati linkove na druge web stranice za koje se ne odnosi ova Izjava o zaštiti osobnih podataka. Kada napustite našu web-lokaciju, trebali biste pročitati izjave o zaštiti osobnih podataka stranice koju posjećujete.

Kao korisnik

Slažem se sa uporabom svojih osobnih podataka i potvrđujem da sam upoznat s općim uvjetima poslovanja te ih razumijem i prihvaćam.