095/570-8854 info@lenko-dizajn.hr

Cjenik izrade web stranica

Svaka web stranica je zaseban projekt te cijena izrade web stranice prije svega ovisi o broju stranica, broju podstranica, funkcionalnosti i razno raznim značajkama koje mogu biti uključene u web stranicu.

Svi naši paketi uključuju postavljanje svih vaših materijala (slika, sadržaja, dokuemenata, video zapisa, kataloga itd.) na vašu stranicu što nam možete dostaviti e-mailom, a ostalo prepustite nama.

U nastavku možete pronaći informacije o okvirnim cijenama naših usluga izrade web stranice. No, s obzirom da je svaki projekt specifičan za više detalja o točnoj cijeni molimo da nas kontaktirate.

Google Ads kampanje

 

Otvaranje Google Ads računa za oglašavanje, postavljanje te vođenje PCC (Pay-Per-Click) kampanje. Kampanja može biti na pretraživačkoj (oglasi u tekstualnom obliku) ili prikazivačkoj (vizualni oglasi u obliku slika; npr. predstavljanje novog proizvoda, brenda) mreži. Oglasi se mogu prikazivati prema ključnim riječima relevantnim za vašu djelatnost. Možete ciljati publicu prema interesima, geografskoj smještenosti, dobi, spolu itd.

Osiguravanje digitalne pristupačnosti na web stranicama

 

Digitalna pristupačnost je proces koji osigurava da i osobe s invaliditetom mogu bez prepreka pristupiti digitalnom sadržaju. Pri izradi web stranice će se voditi računa da su dizajn, funkcionalnosti i sam sadržaj pristupačni svim korisnicima, uključujući osobama s invaliditetom prema WAI standardima. Tijela javnog sektora dužna su prilagoditi mrežne stranice i programska rješenja Zakonu o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja.

Web stranica će sadržavati poseban dodatak uz pomoć kojeg će posjetitelj stranice na jednostavan način:

  • promijeniti veličinu fonta
  • podesiti veličinu linije
  • promijeniti kontrast
  • koristiti čitljiv font
  • postaviti svijetlu pozadinu
  • koristiti način visokog kontrasta

Ovaj dodatak je uključen u cijenu izrade internet stranice za sva tijela javnog sektora.

* Višejezične stranice – ukoliko imate potrebu za ovakvim stranicama cijena je 25% viša za jednostavne stranice te 50% od osnovne za cijenu CMS stranice i web trgovine. Svaki dodatni jezik cijena je 150

*Cijene održavanja web stranica možete pronaći ovdje

*Ukliko trebate neke manje izmjene ili dorade cijena sata je 20 € (150.69 KN) / h.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se obratite

Zaštita osobnih podataka

2 + 14 =