095/570-8854 info@lenko-dizajn.hr

Izrada web stranica - dizajn, izrada, SEO optimizacija, Google Ads oglasi

Lenko design nudi uslugu izradu web stranica kako za tvrtke tako i za pojedince koji žele biti prisutni na internetu. Ispunjavamo pravovremeno sve vaše zahtjeve, od najmanjih detalja, ideja pa sve do kompleksnih problema.

 

ZATRAŽITE PONUDUNAŠI RADOVI

izrada web stranice

Dizajn web stranice

U ponudi imamo preko stotinu već gotovih dizajna koje vam možemo ponuditi. No isto tako možemo iz početka razviti za vas.

DIZAJN STRANICE

Odnosi se na stiliziranje elemenata te dodavanja sadržaja, tekstova, datoteka, fotografija i dr. U dizajn se uključuju boje, tipografija, raspored kako bi naglasili ono što je važno za vas ili vaš brend.

logo

Možemo vam ponuditi i izradu loga. Izrada loga koji je u skladu s misijom i vizijom tvrtke ili s vama kao pojedincem.

Priprema sadržaja

Ovaj dio je na vama. Odnosi se na ono što želite da piše na vašoj novoj stranici. Trebao bi opisivati vas i vaše usluge ili proizvode tj. prezentirati najbolje ono čime se bavite. Sadržaj je također bitan zbog optimizacije web stranice za pretraživače kao npr. Google. Kroz kvalitetan i orginalan sadržaj mogu se naglasiti ključne riječi te tako dospijeti na što veću poziciju na google-u. Naravno ovdje smo također i mi da vam pomognemo oko toga. laughing

Razvijanje web stranice

Stranice razvijamo u sustavu WordPress. To je sustav koji je moćan i skalabilan te jednostavan za korištenje kako za početnike, tako i za napredne korisnike.

Izrada od skice

Vašu web stranice možemo graditi od skice napravljene od vaše strane ili naše. Stranicu uvijek izrađujemo na serveru što znači da možete pratiti njen napredak.

Izaberite već gotov predložak

U ponudi imamo stotinu predložaka već gotovih web stranica koje vam možemo ponuditi. Na temelju njih možemo stranicu dorađivati ili ostaviti tako ako vam se sviđa. Ovo je naročito odlično ako vam treba brzo web stranica jer su unaprijed već ugrađene funkcionalnosti i dizajn.

ODRŽAVANNJE I AŽURIRANJE

Nakon završetka web stranice postavljamo ga na Google Search Console i povezujemo s analitkom za mjerenje posjećenosti (Google Analytics). Ukoliko želite vašu novu web stranicu možete sami održavati i ažurirati ili možete prepustiti nama. Svi naši klijenti koji kod nas izrade stranicu dobivaju 2 mjeseca besplatno održavanja ukoliko sklope ugovor o održavanju web stranice na 12mj. Više o paketima možete vidjeti ovdje.

Spremni da pretvorite vašu ideju u stvarnost?

kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći oko toga
kontakt

“Odlična usluga, cijena i susretljivost. U izuzetno kratkom vremenu dobili smo odličnu web stranicu. Ekipa je vrlo profesionalna :)”

Daria

“Nakon otvaranja obrta trebali smo što prije biti prisutni na internetu radi konkurentnosti. Lenco ne samo da nam je napravio web stranicu nego smo radi i njih i dosli na prvu stranicu googla kod pretraživanja ključne riječi koja je doslovno ključna za naš obrt. Sve preporuke.”

Manuela

Logopedski kabinet Logovježbaonica

“Suradanja je obavljena savršeno. Jako dobra komunikacija, savjeti i cijena. Puno hvala i velika preporuka.”

Boris